VIND EEN SERVICE

Onze diensten

Wonderservice biedt u alle diensten die u nodig heeft om uw voertuig in topconditie te houden. Kies hieronder de service die u nodig heeft.

Onze diensten
 • fr
 • nl
 • Wonder Robot, zijn missie: de weggebruikertjes beschermen!

  Wie is Wonder Robot?

  Hij is de superheld van de verkeersveiligheid. Hij legt aan de hand van animaties uit hoe kinderen zich veilig moeten gedragen in verschillende verkeerssituaties. Om het nuttige met het aangename te combineren, biedt Wonder Robot kleurplaatjes aan voor de kinderen. Hij vindt altijd een nieuwe manier om de weggebruikertjes op te voeden, te beschermen en te vermaken. Want de kinderen van nu zijn de verantwoordelijke volwassenen van morgen. Wonder Robot organiseert verschillende acties gedurende het gehele jaar.

  Wonderservice ondersteunt ons sinds 2024 bij onze inspanningen. Dankzij Wonderservice kunnen wij sterkere campagnes voeren en nog meer mensen bewust maken over verkeersveiligheid.

  Eind 2024 zal Wonder Robot meer dan 52.000 veiligheidshesjes gratis uitdelen aan kinderen in heel België.

  Ben jij een leerkracht? Een mama? Een papa? Ontdek vlug onze leerrijke en ludieke animaties van Wonder Robot!

  Ontdek het hier!

   

  « In de afgelopen 10 jaar zijn meer dan 220 jongeren onder de 14 jaar omgekomen op onze wegen. » -Vias.be

  Na dit gelezen te hebben, vond Wonder Robot het tijd om in actie te komen!

  Partner worden?

  Bent u ook geïnteresseerd in verkeersveiligheid voor kinderen? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners om ons te helpen deze boodschappen nog breder te verspreiden. Neem contact met ons op.

  Contacteer ons