Travail sur le moteur de voiture

Wonderservice,
uw garage van vertrouwen.

Een probleem met uw voertuig? Neem contact op met een van onze garages.

Travail mécanique sur dessous de véhicule

Wat is Wonderservice?

Wonderservice is een netwerk van experts die betrouwbaar en transparant zijn.

Wonderservice is een garageconcept dat zich wil onderscheiden door de klant centraal te stellen: Concurrerende prijzen, goede prijs-kwaliteitverhouding, transparantie voor de eindklant, strikte kwaliteitseisen en voortdurende optimalisatie van onze processen.

Wonderservice is multimerk

Kom uw voertuig bij ons laten verzorgen ongeacht het merk

Alle voertuigen, ongeacht merk of model, zijn welkom bij Wonderservice: auto’s, bestelwagens, SUV’s, elektrische of hybride voertuigen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw voertuig veilig is en goed werkt, terwijl ze de specificaties van de fabrikant volgen en uw fabrieksgarantie behouden.

Wondercar smartbox

Een kras, een deuk, een crash? Wondercar heeft altijd een carrosserie in de buurt

Wondercar is uw vertrouwde partner voor alle soorten carrosserieschade (krassen, deuken en crashes), voor alle merken en over heel België. Elk van onze carrosseriebedrijven is uitgerust met instrumenten en technologieën waarmee u een optimaal resultaat krijgt tegen de beste prijs. Wij geven altijd de voorkeur aan herstelling boven vervanging van onderdelen, overeenkomstig de normen van de fabrikant. Dit is voordeliger, sneller en milieuvriendelijker.