Go to Admin > Appearance > Menus to create your menu and add it to desired Theme location.

Wonderservice,
uw lokale garage

Een probleem met uw voertuig? Neem dan contact op met onze garage in Rochefort

Per telefoon

084/22 00 50
Onze verschillende diensten

Ontdek onze diensten

Van onderhoud tot diagnose, Wonderservice biedt u alle diensten die u nodig heeft om uw voertuig in goede gezondheid te houden.

Wat is Wonderservice

Wonderservice, een netwerk van betrouwbare en duidelijke experts

Met een klantgerichte aanpak (transparante prijzen, bereikbaarheid, snelle afspraken en mobiliteitsoplossingen) zorgt ons netwerk voor de mechanische reparatie en het onderhoud van uw voertuig. En dit alles met een onberispelijke kwaliteit. Kom en test deze ervaring zelf! Onze eerste garage is geopend in Rochefort, en anderen zullen binnenkort in heel België worden geopend.

Informatie omtrent onze garage

Openingsuren
Ma Gesloten
Di 8u-12u / 13u-17u30
Wo 8u-12u / 13u-17u30
Do 8u-12u / 13u-17u30
Vr 8u-12u / 13u-17u30
Za (1 zaterdag op 2)
8u-12u / 13u-17u30
Zo Gesloten
Adres

Rue du Carbone
5580 Rochefort

Lanceer route

Telefoon
084/22 00 50

Wonderservice is multimerk

Kom en verzorg uw voertuig ongeacht het merk

Alle voertuigen, ongeacht merk of model, zijn welkom bij Wonderservice: auto’s, bestelwagens, SUV’s, elektrische of hybride voertuigen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw voertuig veilig is en goed werkt, terwijl ze de specificaties van de fabrikant volgen en uw fabrieksgarantie behouden.

Een probleem met uw carrosserie?

Wondercar is uw vertrouwde partner voor alle soorten carrosserieschade (krassen, deuken en crashes), voor alle merken en over heel België. Elk van onze carrosseriebedrijven is uitgerust met instrumenten en technologieën waarmee u een optimaal resultaat krijgt tegen de beste prijs. Wij geven altijd de voorkeur aan herstelling boven vervanging van onderdelen, overeenkomstig de normen van de fabrikant. Dit is voordeliger, sneller en milieuvriendelijker.