VIND EEN SERVICE

Onze diensten

Wonderservice biedt u alle diensten die u nodig heeft om uw voertuig in topconditie te houden. Kies hieronder de service die u nodig heeft.

Onze diensten
 • fr
 • nl
 • Sluit u aan bij ons netwerk

  Welkom bij Wonderservice, waar wij streven naar uitmuntendheid in mechanische onderhoud en herstelling voor alle automerken. Wij geloven sterk in samenwerking en zijn op zoek naar gepassioneerde partners die ons groeiende garage netwerk willen versterken. Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van ons netwerk?

  Waarom partner worden

   Bij Wonderservice streef je naar een volledige ontzorging van je klanten en hun wagens. Je doet dit door hem/haar te laten genieten van een uitzonderlijke aangeboden service, waardoor elk bezoek uniek wordt. Je kan bij ons genieten van een package aan ondersteunende middelen die je een unieke positie in je werkgebied zullen mogelijk maken:

  • Volledige geïntegreerde IT oplossingen, zoals een gebruiksvriendelijke DMS (Dealer Management Systeem), met verschillende modules zoals Facturatie, Boekhoudpakket, Werkorders, Klantenbeheer, Werkplanning, Vervangwagen beheer,….Dit alles resulteert in gestroomlijnde processen, waardoor u uw aandacht naar de klant kan richten.
  • Door ons gecentraliseerd aankoopbeleid kan u kostenefficiënt werken, u kan er profiteren van optimale inkoopprijzen zodat u uw winstgevendheid kunt optimaliseren. Dit doen wij zowel voor wisselstukken als voor werkplaatsinrichting.
  • U en uw personeel kunnen genieten van een volledig opleidingsprogramma dat jouw in staat stelt om niet alleen technisch up-to-date te blijven maar ook de juiste skills te ontwikkelen die nodig zijn om uw klanten centraal te zetten.
  • U kan genieten van onze naamsbekendheid alsook van lokale en nationale marketing en communicatieondersteuning, ingericht op maat van jouw bedrijf.
  • U kan profiteren van een begeleiding voor het opzetten van uw businessplannen.

  Vereisten om partner te worden

  Om een partner van Wonderservice te worden, streven wij naar samenwerking met professionals die:

  • Geloven in de missie die Wonderservice nastreeft.
  • Een positieve klantenervaring op de eerste plaats durven zetten
  • Fierheid uitstralen over de servicekwaliteit die ze leveren
  • Gepassioneerd zijn over het leveren van hoogwaardige auto-onderhoudsdiensten.

  Hoe wordt u partner?

  Als u geïnteresseerd bent in het worden van een partner van Wonderservice, stuur dan uw bedrijfsinformatie en een korte motivatie waarom u deel wilt uitmaken van ons garage netwerk. Wij zullen een analyse doen naar uw bedrijf en op basis van deze analyse zullen wij opnieuw contact met u opnemen.

  Bij Wonderservice geloven wij in partnerschap, excellentie en het leveren van uitzonderlijke service aan onze klanten. Laten wij samen de weg van innovatie en kwaliteit bewandelen.

  Persoonlijke gegevens

  Info carrosserie

  Privacy(Required)
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.