FAQ

Veelgestelde vragen vind je hier! En als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op via het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat voor soort werk voeren jullie uit?

Wonderservice is uitgerust voor alle mechanische werkzaamheden aan uw voertuig. Of het nu gaat om de motor, filters of stuurinrichting, alles wat te maken heeft met de mechaniek van uw auto wordt bij Wonderservice snel en efficiënt afgehandeld.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online een offerte aan te vragen of een diagnose te stellen op onze site. We werken hier echter hard aan en zullen dit binnenkort aan onze site toevoegen. Neem in de tussentijd contact op met de garage en maak een afspraak voor een bezoek, zodat we je kunnen helpen.

Welke voertuigtypes worden geaccepteerd bij Wonderservice?

We nemen alle soorten voertuigen onder handen: elektrisch, SUV, verbranding, micro en cabrio. En alle merken! Er is dus geen reden om niet naar Wonderservice te komen voor je onderhoud of andere mechanische problemen.

Kan ik een garage bezoeken zonder afspraak?

Onze garages zijn toegankelijk tijdens openingsuren, op afspraak of zonder afspraak. We werken aan een online reserveringssysteem op onze website, dat zeer binnenkort beschikbaar zal zijn 🙂